Det må väl vara förlåtet en referent att en och annan gång vara så frusterad och resignerad att han inte orkar vara detaljerad så läsarna får nöja sig med följande:

Startelvan: Linus - Kalle, Martin N, Gustav, Micke - Henke Ni, Max, Rasmus - Mats, Joel, Christian

Avbytare var Oliver som kom in som vänsteranfallare efter 35 min men dessvärre tvingades utgå igen redan i den 53:e
efter en tyvärr nog allvarlig knäskada, Martin S som kom in som högeranfallare efter 38 min och spelade där till den 86:e min och Stefan A och Rabih som båda kom in i den 86:e min som högeranfallare resp. central mittfältare.

Sedan Uppåkra startat bra första 3 min:a dominerade vi spelet klart tills de gjorde 1-0 i 21:a min. Målet verkade inspirera dem rejält och de skapade flera bra chanser. Det var dock vi som gjorde mål i den 30:e min. Efter hörna av Maksym blev det en retur rätt långt ut på plan varifrån Micke smekte in bollen vid ena stolpen.

Uppåkra som redan i 1:a halvlek kom till mycket farligare avslut än vi radade nu i 2:a halvlek upp flera lägen varav några var svårare att missa än att göra mål på. Man hade också 2 ribbträffar. I den 78:e min fick Max sin 2:a varning och blev utvisad. I den 88:e min hände samma sak en Uppåkraspelare. I den 93:e min gjorde de 2-1 och i den 94:e min hade vi en bra chans till kvittering.

Statistik: Hörnor: 5-4 Skott på mål: 3-11 Skott utanför: 6-8